Vores pølsefabrik er
slet ikke nogen fabrik

Vi fremstiller vores pølser i hånden. Helt fra bunden. Med lokal produceret gourmet kød fra Duroc frilandsgrise, og med den fineste naturtarm.
For ellers ville det jo ikke være den perfekte pølse, vel.

Mød vores pølsemand

Vores pølsemand hedder Jens Jepson. Udover at være svensker har han en baggrund som Michelin-kok, før han kastede sin kærlighed på charcuterie. Heldigvis er Jens stadig lige kompromisløs. Flere år har han brugt på at forfine opskrifter og modningsmetoder for at forfølge drømmen om den perfekte pølse.

Kan man smage, at grisene har haft et godt liv?

Du kan helt sikkert få en billigere pølse hos din lokale slagter. Men hvis du går op i dyrevelfærd og miljøhensyn, så er Jepson Charcuterie prisen værd. Vi får vores kød fra Ladegaard mellem Fredericia og Vejle. Her driver de to fætre Håkon og Jens et bæredygtigt landbrug med 100% dansk renracet Duroc grise. Og vi synes godt, man kan smage, at grisene her har et godt liv.

Én bestemt detalje hænger vi os utrolig meget i

Det er på krogen i modningsskabet, at en pølse udvikler den gode smag. Man kan sagtens gøre det hurtigere ved at skrue op for temperaturen og ned for luftfugtigheden, men resultatet bliver ikke lige så godt. Så det gør vi ikke. Vi venter gerne 3 måneder på den perfekte pølse. En pølse fra Jepson Charcuterie får lov til at modne langsomt.

En helt igennem ærlig pølse

Vi fremstiller vores pølse i hånden. Helt fra bunden – med få men gode og ærlige ingredienser: Kød, krydderier, honning, vin og lidt salt og mælkesyre til at kickstarte modningen. Selv den tarm, vi bruger, er den fineste naturtarm.

Historien om vores hvidløgspølse er helt sort

Vi har flere varianter i vores pølsesortiment, men sort hvidløg beskriver meget godt vores tilgang. Hvem finder på at bage hvidløg i en ovn ved 60 grader i 3 måneder for at fremstille en hvidløgspølse? Det gør vi. Og ja, det lyder måske helt sort, men hvad gør man ikke for at fremstille den perfekte pølse.

Har vi skabt den perfekte pølse?

Danmark har altid været en pølsenation. Fra den ristede med det hele til spegepølse i alle afskygninger, så elsker vi pølse. Desværre er kvaliteten ofte en speget affære. Så derfor har vi sat os for at fremstille en kompromisløs salami. Nu glæder vi os bare til, at du skal smage den. For i sidste ende er det jo dig, der skal vurdere, om vi har skabt den perfekte pølse.

Se udvalget