Hvordan fremstiller man så en kompromisløs pølse?

- eller salami, som det hedder i kokkesproget?

 

Det starter naturligvis med kødet, som vi får fra 100% renracet Duroc frilandsgrise. Så er der fremstillingen, som foregår i hånden med den fineste naturtarm.

Men ifølge Jens Jepson ligger den store hemmelighed i modningen. For det er på krogen i modningsskabet, at den gode smag udvikler sig, så vi lader vores salami modne langsomt.

Nu glæder vi os bare til, at du skal smage den. For i sidste ende er det jo dig, der skal vurdere, om vi har skabt den perfekte pølse.

Mindre men bedre

Jespson Charcuterie er et samarbejde mellem kokken Jens Jepson og det kreative bureau, Eiffel. Vi er drevet af en fælles kærlighed til det gode håndværk. Og en holdning til, at vi skal spise mindre kød, men når vi gør det, så skal det være godt.

Se udvalget

Vi fremstiller vores salami i hånden. Helt fra bunden. Med lokal produceret gourmet kød fra Duroc frilandsgrise.